وزیر نفت با بیان اینکه ۵۰ جایگاه عرضه سیانجی و ۳۰ جایگاه عرضه فرآوردههای نفتی مایع در سیستان و بلوچستان ساخته میشود، گفت: در نشست معاون اول رئیسجمهوری در استانداری سیستان و بلوچستان مصوب شد افزون بر سهمیه ماهانه ۲۰۰ لیتری هر خانوار سیستان و بلوچستان، تخصیص یک سهمیه ۱۰۰ لیتری تازه هم مصوب شد.
به گزارش شانا به نقل از ایرنا، جواد اوجی امروز (چهارشنبه، پنجم بهمنماه) در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره تأمین سوخت استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در سفر به زاهدان تصمیمهای خوبی برای سوخترسانی به استان سیستان و بلوچستان گرفته شد.
وی درباره بحث حل اساسی معضل تأمین سوخت این استان افزود: در گذشته فرآوردههای نفتی اعم از بنزین، گازوئیل و نفت سفید با تانکرهای سوخترسان و ریلی به سیستان و بلوچستان انتقال داده میشد که مقرر شد احداث خط لوله انتقال فرآوردههای نفتی هم در دستور کار قرار گیرد.
وزیر نفت ادامه داد: در این ارتباط مقرر شد خط لوله فرآوردههای نفتی از جنوب کرمان تا زاهدان به طول ۵۲۰ کیلومتر و بار مالی ۵ هزار میلیارد تومان احداث شود، ساخت این خط لوله در شورای اقتصاد مطرح میشود تا پس از تصویب، کار اجرای آن آغاز شود.
اوجی تصریح کرد: در دو سال آینده مسئله تأمین فرآوردههای نفتی استان سیستان و بلوچستان در این اقدام میانمدت بهطور کامل حل میشود، همچنین ۶۵ تانکر سوخترسان به سیستان و بلوچستان اختصاص یافت تا در دو سال آینده که خط لوله فرآورده نفتی احداث شود مشکلی در تأمین سوخت این منطقه نداشته باشیم.
وی اظهار کرد: ۵۰ جایگاه عرضه گاز طبیعی فشرده (سیانجی) و ۳۰ جایگاه عرضه فرآوردههای نفتی مایع نیز در سیستان و بلوچستان ساخته میشود که تجهیزات این جایگاهها بهصورت رایگان از سوی وزارت نفت تأمین میشود.
وزیر نفت با تأکید بر اینکه پیگیری وضع سوخت و انرژی در سیستان و بلوچستان به دستور رئیسجمهوری انجام شد، اعلام کرد: با توجه به هوای سرد استان، خانوارهای این استان سهمیه ماهانه ۲۰۰ لیتری نفت سفید داشتند که یک سهمیه ۱۰۰ لیتری دیشب مصوب شد که در مجموع ۵۰ میلیون لیتر خواهد شد.
اوجی افزود: به دستور معاون اول رئیسجمهوری مقرر شد ناوگان ریلی نیز تعدادی واگن مخزندار برای تأمین فرآوردههای مورد نیاز استان اختصاص دهد.
وی با بیان اینکه در زمینه گازرسانی اتفاقهای خوبی در دولت سیزدهم رخ داده است، افزود: در ابتدای دولت کل خطوط انتقال و تزریق گاز به استان ۱۸ درصد بود که امروز به بیش از ۸۰ درصد رسیدهایم و اردیبهشت امسال خط لوله زاهدان به سیستان را گازدار کردیم و در حوزه سیستان پنج شهرستان تا پایان امسال گازدار میشوند.
وزیر نفت درباره شهرستان زابل نیز گفت: این شهر نیازمند ۵۰۰ کیلومتر شبکه گازرسانی بود که تاکنون ۴۷۰ کیلومتر آن اجرا شده است.
کد خبر 468013
-
۷۱ جایگاه عرضه سوخت در سیستان و بلوچستان احداث میشود
-
قرارداد تأمین مالی ساماندهی و ایمنسازی هوتکهای سیستان و بلوچستان امضا شد
-
پالایشگاه تولید قیر در شهرک کامبوزیا زاهدان به بهرهبرداری رسید
-
تصمیمگیری برای ساخت ۵۰ جایگاه عرضه سوخت در سیستان و بلوچستان/ برنامهریزی برای احداث یک خط لوله انتقال فرآورده نفتی