تلاش شبانهروزی همکاران خدمات پزشکی و اچاسئی در دوره همهگیری ویروس کرونا موجب پایداری و استمرار فعالیتهای شرکت شد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، حمیدرضا گلپایگانی در نشست با محمدحسین سرمست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز، معاونان و مدیران ارشد آن دانشگاه و شماری از مدیران و رؤسای ستادی و عملیاتی شرکت افزود: تلاشهای انجامشده در این مسیر و اقدامهای اثربخش حاصل همکاری مدیریتهای ذیربط در این شرکت با دانشگاه، سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت و مراکز بهداشت و درمان در استان خوزستان و فرهنگسازی بهموقع سبب شد کارکنان این سازمان در کمال سلامت وظایف ذاتی خود را دنبال کنند و با انجام بهموقع حفاری و تکمیل چاهها، مانع توقف تولید شوند.
وی اظهار کرد: خدمات ارائهشده در چارچوب اجرای دقیق دستورعملهای ستاد مقابله با کرونا از جمله فاصلهگذاری اجتماعی، توزیع اقلام بهداشتی، کاهش کارکنان و دورکاری آنها، منتج به این مهم شد که براساس آمارها ابن شرکت با توجه به داشتن بالغ بر ۱۸ هزار نفر پرسنل، کمترین تعداد مبتلا به کووید-۱۹ را داشته باشد و همین موضوع سبب ثبات و تداوم فعالیت شرکت به روال معمول در دوره سخت شیوع ویروس کرونا شد.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به نقش و جایگاه شرکت ملی حفاری ایران در فرآیند تولید نفت و گاز و اقتصاد کشور، همکاری با دستگاههای اجرایی و مراکز دانشگاهی و بهداشت و درمان در استان خوزستان و استفاده از ظرفیتهای علمی و آموزشی و ارائه خدمت در قالب مسئولیتهای اجتماعی را مورد تأکید قرار داد.
در این نشست که در سالن نشستهای حوزه مدیریت در ساختمان مرکزی شرکت برگزار شد، سرمست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز دوران سخت کرونا را نماد موفق همکاریهای بینبخشی دانست و گفت: اگر این همکاریها نبود بیشک با مشکلات بسیار بیشتری آن دوران سخت را پشت سر میگذاشتیم.
وی اقدامهای انجامشده ازسوی شرکت ملی حفاری ایران در مدیریت و کنترل ویروس کرونا را بسیار ارزشمند دانست و افزود: ارائه این خدمات به حدود ۲۰ هزار نفر از کارکنان خدوم شرکت و خانوادههای آنان سبب کاهش ابتلا و جلوگیری از آسیبهای بیشتر شده که در جای خود بسیار مهم و حیاتی بوده است.
عبدالرضا جانگراننژاد، رئیس بسیج جامعه پزشکی استان خوزستان نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد بسیج جامعه پزشکی در خدماترسانی به مردم مناطق محروم استان، خواستار همکاری شرکت ملی حفاری ایران در رابطه با تأمین تجهیزات گروههای اعزامی شد.
در ادامه پژمان بختیارینیا، معاون بهداشت دانشگاه، با اشاره به احتمال در پیش بودن پیک جدید کرونا، درباره مدیریت بیماری کرونا و جلوگیری از شیوع این ویروس و اطلاعرسانی درباره واکسیناسیون و تداوم روند پیشین مهار بیماری توضیحاتی ارائه داد.
کد خبر 467623
-
کارکنان عملیاتی نباید دغدغهای در امور درمان داشته باشند
-
اهدای یک میلیون سرنگ از سوی صنعت نفت به دانشگاه علوم پزشکی اهواز
-
۲ میلیون سرنگ اهدایی نفت به دانشگاه علوم پزشکی اهواز تحویل شد