loader image

سازندگان داخلی برای صدور خدمات باید به بلوغ فناورانه برسند

سازندگان داخلی برای صدور خدمات باید به بلوغ فناورانه برسند

مدیر پشتیبانی ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران با مثبت ارزیابی کردن فضای حضور سازندگان ایرانی در بیرون از مرزهای کشور گفت: سازندگان باید برای حضور در دیگر کشورها به بلوغ فناورانه برسند.

به گزارش خبرنگار شانا، برزو قنبری روز دوشنبه (۲۳ آبان‌ماه) با همراهی مهدی فکور، مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، در نشست با سازندگان داخلی به‌منظور بررسی فرصت‌های تازه کسب‌وکار با بیان اینکه حوزه ساخت داخل در دوره تازه دچار تحول شده است، گفت: برای ۱۴ مگاپروژه‌ ساخت داخل مصوبه هیئت‌مدیره شرکت ملی نفت ایران دریافت شده است و به‌زودی در رویدادی جزئیات آن به‌اطلاع همه می‌رسد.

وی از تداوم شیوه‌نامه ساخت بار اول یاد کرد و گفت: هر سازنده‌ای می‌تواند کالا یا تجهیز ساخت بار اول خود را پیشنهاد کنند و ما پس از بررسی در مدیریت تدارکات و امور کالا و بررسی آن در وزارت نفت آن را در کارگروه ساخت بار اول بررسی و نهایی می‌کنیم.

مدیر پشتیبانی ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت، کارگروه ساخت بار اول را تشریح کرد و گفت: این کارگروه که از سوی وزیر نفت تشکیل شده و مدیریت تدارکات و امور کالا دبیر آن است، ضمن ثبت کالا در سامانه، پیگیری و پایش آن را انجام می‌دهد.

صادرات کالا و خدمات باید با نوآوری شرکت‌ها صورت گیرد

قنبری به‌ موضوع صادرات خدمات و کالا اشاره کرد و افزود: در این‌ باره شرکت‌ها باید به بلوغ فناورانه دست یابند تا طرف مقابل پذیرای کالا و خدمات آنها باشد.

وی در تشریح این موضوع گفت: برای مثال سازندگان به‌لحاظ فناورانه یا زمان ساخت کالا یا کیفیت ساخت برتری داشته باشند که پذیرنده کالا برای این همکاری مجاب شود.

مدیر پشتیبانی ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران، به پیشگامی برخی شرکت‌ها در این حوزه اشاره و تصریح کرد: هم‌اکنون بسیاری از سازندگان به‌راحتی با روسیه همکاری می‌کنند و حتی برای این همکاری و نحوه بازپرداخت شیوه‌نامه‌هایی فارغ از وزارت نفت و دولت تعریف کرده‌اند.

قنبری افزود: سازندگان در زمینه کاتالیست، فیتینگ‌ها و بعضی انواع لوله‌ با شرکت‌های روس همکاری دارند.

وی تعریف شیوه‌نامه برای همکاری با دیگر کشورها در زمینه صدور کالا و خدمات را لازم دانست و گفت: همکاری سازندگان با شرکت‌های خارجی بسیار مهم است و باید شرکت‌ها در این زمینه خود ابتکار عمل داشته باشند و برخی شرکت‌ها حتی اقدام به استفاده از سرمایه‌گذار روس کرده‌اند، اقدامی که ممکن بود با اراده وزارت نفت محقق نشود.

مدیر پشتیبانی ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه به‌ باور من فضای خوبی برای حضور سازندگان در کشورهای دیگر وجود دارد، گفت: تا همین اواخر امکان همکاری با روس‌ها در این حوزه وجود نداشت، اما اکنون ما در تعهدها خود با روس‌ها قید می‌کنیم که خرید کالا بدون انتقال فناوری میسر نیست.

قنبری در پایان گفت: ایجاد کارگروه برای همکاری می‌تواند استانداردهای فنی، مالی و پرداختی را مشخص کند و در مسیر این همکاری ما در کنار سازندگان هستیم و تمام‌قد از آنها پشتیبانی می‌کنیم.

کد خبر 464172منبع خبر از سایت شانا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *